Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Шкільна їдальня з нуля: історія успіху передмістя Херсона

Затишна їдальня, комфортний харчоблок. Саме так зараз виглядає обід учнів Антонівської ЗОШ № 18.

Вагому роль у спільній справі відіграв Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” – розповідають батьки дітей: “Як ми не переживали, а таки встигли все добудувати до початку навчального року!, – каже Оксана Фоміна, – дякуємо за це, передусім, Юрію Рожкову.

Він був з нами увесь час. Якщо коротко, то ще взимку ми з вчителями, керівниками шкіл побували на тренінгу для освітян Херсона та передмістя від Юрія Рожкова.

Нас вчили як виграти і реалізувати грант для потреб навчального закладу. Викладач Людмила Абсава допомогла мені з директором школи Анною Довгою написати проект, який зацікавив донорів з Німеччини.

До нас приїхали представники Посольства, все перевірили і вже через 2 тижні ми отримали 5200 євро на ремонт їдальні! Проект передбачав співфінансування.

Ми з батьками пішли на це, доклали невелику суму і протягом 2 літніх місяців працювали непокладаючи рук. У ході роботи виявилось, що ми не врахували перестінок у харчоблоку. Знову звернулися до Юрія Рожкова за підтримкою.

 

І він допоміг зробити у перестінку вікна та двері. Запросили директора 21 школи Галину Лугову, як дизайнера. Гарно оздобили приміщення.

І у нас все вийшло! Наші діти з першого дня харчуються в оновленій сучасній їдальні. Ми це зробили разом! Дякуємо кожному, хто долучився: знаннями, коштами, порадою, вірою!

Ділимося своїм досвідом, щоб й інші школи впевненіше йшли до мети, використовували свої знання, набуті на освітянських тренінгах Юрія Рожкова. Бажаємо успіху!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН