Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Безпечний інтернет для всіх: у ХДУ навчали школярів

 У Херсонському державному університеті провели лекцію «Безпека в Інтернеті». Зважаючи на те, що інформаційні технології стали невід’ємною частиною сучасного суспільства., діти з раннього віку мають доступ до мережі Інтернет. Не завжди у батьків вистачає знань та вмінь організувати безпечне використання цих можливостей.

Херсонська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №30 звернулась до навчального з проханням провести відповідну лекцію. Захід відбувся у сучасній конференц-залі Наукової бібліотеки ХДУ.

Декан факультету комп’ютерних наук, фізики та математики Наталія Кушнір підкреслила: «У сучасному світі важливо сформувати інформаційну компетентність дитини та навчити безпечно користуватись Інернетом».

Ірина Петриченко (класний керівник 6 класу) зазначила: «Хочемо від імені школи висловити подяку ХДУ за те, що виділили прекрасну конференц-залу для проведення лекції. Інтерактивна дошка дуже допомогла сконцентрувати дитячу увагу! Дякуємо Наталії Кушнір за дуже цікаву і корисну лекцію».

Чому саме учні 6 класу? У віці 11-12 років дитина активно розвивається, починається активне користування та найбільший інтерес до можливостей Інтернету. Тому важливо вчасно звернути увагу на таку важливу річ, аби час, проведений у соцмережах та на різноманітних сайтах, не становив загрозу життю!

Фото та повідомлення: прес-центр ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН