Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Кочубеївській громаді автобусні зупинки зробили сучасними

У Кочубеївській об’єднаній територіальній громаді встановлено три зупинки з металу та прозорого скла. Такі зупинки радше можна побачити на зупинках громадського транспорту в містах. Дуже приємно, що Кочубеївська громада облаштувала такі зупинки у сільській місцевості. Завершуються роботи за підтримки Програми Агенції США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE), що реалізується компанією GlobalCommunities на умовах співфінансування Кочубеївської сільської ради об’єднаної територіальної громади по удосконаленню послуг муніципального транспорту. Один з  кроків –  встановленню якісних зупинок для громадського транспорту на території Кочубеївської ОТГ для забезпечення комфортного та безпечного очікування транспорту.

Зупинки для громадського транспорту встановлені в трьох населених пунктах Кочубеївської ОТГ: с.Заградівка, с.Кочубеївка, с.Наталине.

При облаштуванні зупинок підготовлено  основу майданчиків з бетону. Також окремо встановлено таблички на зупинках з зазначенням на них населених пунктів та назву Програми за підтримки якої відбулася реалізація Програми. Саме такі зупинки зручні для очікування, вони комфортні та сучасні. Школярі дуже задоволені зупинками, вони добре ховають від спеки та негоди, а ще через стінки видно рух транспорту, що дозволяє спостерігати за приближенням транспорту не покидаючи зону очікування.

Наступний кроком  –  придбання  громадського транспорту для потреб жителів Кочубеївської ОТГ.

Кочубеївська громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН