Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонка стала переможницею конкурсу краси

Дівчата та жінки, які мешкають на території Херсонщини, не лише розумні, а й гарні. Це довела херсонка Тамара Козицька, ставши володаркою головної корони країни Конкурсу Mrs/Miss Top Of the World Plus Size Ukraine 2019.

Як зазначено на сайті конкурсу, 34-річна херсонка полюбляє науку та обіймає посаду провідного мікробіолога України. У тендітній жінці одночасно поєднана любов до класичної музики, зброї та позашляховиків. Подолавши життєві тортури, вона продовжує шукати себе та прагне нового життя.

Відомо, що всього участь у конкурсі брали вісімнадцять жінок зі всієї України. Протягом конкурсу вони мали змогу розкритися та продемонструвати свою справжню красу. Цей конкурс черговий раз доводить, що зовсім неважливо, який колір твоєї шкіри та волосся, яка в тебе статура та зріст. Кожна жінка – індивідуальна, а отже заслуговує бути найкращою.

Є гарна новина для херсонців! Сьогодні Тамара Козицька завітає до рідного міста, аби розповісти більш детально про участь у конкурсі та поділитися враженнями. Зустріч відбудеться о 12:00 у прес-клубі «Новий день».

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН