Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні лікарі представили 50 дизайнерських робіт у фотовиставці до Дня міста

Про це написано на офіційному сайті Херсонської міської клнічної лікарні імені Карабелеша:

 “Наше рідне місто багатіє та процвітає на всіх теренах життя! КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша» не стоїть осторонь цього процвітання!    Сучасна лікарня європейського рівня в Україні — є! Це – найвідоміший заклад міста, який носить почесне ім’я Є.Є. Карабелеша – видатного лікаря, вчителя, громадянина. Завжди будемо втілювати в життя його мрії по створенню лікарні майбутнього.

 

Наш заклад впроваджує європейські традиції та технології у вітчизняну медицину. Ми надаємо пацієнтам повний спектр найсучасніших методик обстеження, діагностики та лікування.

Наш медичний заклад гостинно відчинив свої двері для відкриття унікального фотовернісажу «Лікарня майбутнього нашого міста», на якій представлені яскраві роботи талановитих медичних працівників. Дизайнерська виставка  приурочена визначній даті — 105 річниці «Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є.Є. Карабелеша» та свята нашого міста Херсона.

Свої творчі роботи подали представники підрозділів та відділень. Всього до виставки увійшло понад 50 дизайнерських робіт.

Адміністрація бажає успіхів та перемоги в конкурсі”.

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН