Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти ХДУ цього року на дні міста змагалися у спорті, вражали співами та танцями

Святкування річниці нашого міста завжди проходить на високому рівні. Частково тому, що до організації масових заходів долучаються студенти Херсонського державного університету.

Цього святкового ранку серця херсонців палали приємними емоціями та гарним настроєм. У рамках фестивалю «Молодіжний квартал» студенти запрошували містян та гостей Херсона долучилися до Дня спорту. Усі бажаючі брали участь у змаганнях зі стрітболу, воркауту та кросфіту. Одним з видовищних занять були перегони на «Драконах», до яких долучилися різні навчальні заклади. Олексій Мотов, директор «Херсонської вищої школи спортивної майстерності», розповідає, що цього року змагалися Херсонський державний університет та Херсонська державна морська академія.

Не спортом єдиним. Концертна програма також не обійшлася без наших талановитих артистів. Студенти вражали вокалом, хореографією та найголовніше – взаємодією з глядачами. Звісно ж, команда Студ ТВ не втратила можливості поспілкуватися з нашими зірками наживо. Валентин Максименко, студент медфаку, говорить: «Було дуже хвилююче, але приємно, що аудиторія так тепло нас прийняла. Люди співали і танцювали разом з нами».

Урочисте відкриття відбулося біля міської ради, де херсонців та гостей міста привітали перші особи. Це міський голова Володимир Миколаєнко, секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко та заступник голови ХОДА Дмитро Бутрій. Званнями почесних херсонців було нагороджено Лева Гладштейна, Івана Лопушинського та Олега Мазуряка.

Наступна локація – дитячий фестиваль «Казка у твоєму місті». Координатор заходу Андрій Єрьоменко розповів про те, яку важливу місію взяли на себе студенти ХДУ: «Наша молодь перевдяглася у костюми та розважала малят на різних локаціях. Це хобі-класи, квести, фотозони та багато іншого. Все створювалося для того, щоб подарувати батькам та їхнім діткам приємні емоції».

Традиційний Гала-концерт на Набережній відкривали творчі колективи, зокрема «General Voice», «Police prime», «Оазис» та інші. Андрій Кузнецов прокоментував свій виступ на великій сцені: «Ми вже не вперше виступаємо за честь нашого університету. І завжди приємно працювати для людей, які цінують твою творчість».

Наші студенти не втомлюються доводити, що вони талановиті та креативні. Святкування Дня міста – тому підтвердження!

Єлізавета Каменєва, StudTv Kherson

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН