Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новенькі татамі з’явились у 30 школи Херсона

Новенькі татамі для учнів рідної 30 школи завіз у подарунок Юрій Рожков зі своєю командою “Добро переможе!”

“Я колись тут навчався, дуже багато часу з величезним задоволенням проводив у спортивній залі! Далі – бокс, плавання… І тоді, і особливо зараз розумію, яку всебічну силу в людині розвиває саме спорт! Тож, усі мої діти активно ним займаються та радують мене успіхами. Мрію, щоб спорт для кожної української дитини став пріоритетом, тому регулярно підтримую школи, секції, гуртки у цьому напрямку. А рідна школа – то взагалі святий обов’язок!”

З проханням допомогти придбати татамі в школу звернувся батьківський комітет школи. І найближчим часом воно було виконане. 

“Вже до понеділка цими татамі облаштуємо фрагмент спортзали, – розповіла директор ЗОШ № 30 Оксана Барнаш, – тут проходитимуть практичні заняття уроку “Захист Вітчизни”, також діти, лежачи на утепленій м’якій підлозі, віпрацьовуватимуть кульову стрільбу та вправи з карате. Приємно, що Юрій Рожков піклується про всі освітні заклади. І, що хочеться підкреслити: дарує не аби що, а саме потрібні речі! У когось була потреба у партах, стільцях, дошці чи шафах, а нам не вистачало саме татамі. Радує системний, організований підхід до справи. Видно, що команда Громадської платформи “Добро переможе” працює злагоджено та приносе велику користь суспільству. Дякуємо і пишаємось нашим випускником!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН