Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині помічені шахраї-ремонтники

У Білозерському районі жертвою псевдомайстра з ремонтних робіт стала 56-річна підприємиця. Зі слів жінки, через оголошення вона знайшла майстра зі встановлення натяжної стелі. Заявниця зв’язалася з чоловіком і попросила встановити натяжну стелю в її магазині. Чоловік приїхав і оцінив фронт робіт. На купівлю будматеріалів він попросив 3500 гривень. Жінка віддала йому гроші, після чого майстер більше не з’являвся в магазині, на телефонні дзвінки не відповідає і гроші не повертає.
Працівники Білозерського відділення поліції встановили особу майстра, яким виявився 30-річний херсонець. Він перевіряється на причетність до аналогічних злочинів на території району. Наразі встановлюється його місцезнаходження. 

Жертвою шахраїв став підприємець. Він замовив ремонт на дачі в Білозерському районі трьом робітникам, яких знайшов через оголошення. Підприємець визначив їм фронт робіт, які майстри оцінили у понад 200 тисяч гривень (це і купівля матеріалів, і оплата їх роботи). Заявник одразу закупив необхідні електроінструменти, віддав гроші і через кілька тижнів навідався для перевірки. Майстри купили плитку, якою обкладали фасад будинку. Наступного разу чоловік приїхав через кілька місяців, але ні робітників, ні інструментів, ні грошей не було. Обіцяний ремонт майстри виконали приблизно на 10%.
Як зазначив начальник Білозерського відділення поліції Олександр Гайдук, поліцейські уже встановили особи майстрів і наразі вживаються заходи по встановленню їх місцезнаходження.

В обох випадках поліція відкрила кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України та ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство».

Білозерка.Інфо

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН