Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фрагмент Скрябіна: на Запоріжжі з’явиться стіна пам’яті музиканта

Наразі ескіз стіни пам’яті готовий.

Художниця Олена Нємова вирішила вшанувати пам’ять музиканта Андрія Кузьменка (псевдонім “Скрябін”), розмістивши його портрет на стінах Мелітополя.

 За словами Олени, після того як з’явилась стіна пам’яті співака Децла, містяни почали писати, аби вона зобразила Скрябіна. Про це повідомляє MV.

Тож, Нємова спільно з Єгором Шведом погодилися і почали працювати над ескізом. Крім того, в соцмережах оголосили збір коштів на придбання фарби для розмальовування стіни. Мелітопольці активно долучилися до ініціативи. Наразі ескіз стіни пам’яті готовий.

Далі Олена і Єгор закуплять всі необхідні матеріали (фарбу тощо). Стіну пам’яті Кузьми Скрябіна планують закінчити за кілька днів. 

До слова, містяни просять Олену подарувати Мелітополю Віктора Цоя.

А ви знали, що в дитинстві маленький Кузьма мріяв статі водієм сміттєвоза? Має диплом лікаря, декілька років навіть працював за спеціальністю. Якось вирішив присвятити життя музиці і був вірний свому вибору до кінця. Займався благодійністю. Дуже переймався й усілякими способами підтримував хлопців (українських військових) в АТО. Творчість для Андрія – просто спосіб мислення, спосіб передачі інформації. Кузьма – мудра і розумна людина. До музики ставився легко, писав її у своє задоволення.

Нагадаємо, журналістам видання “Факти Запоріжжя” вдалося поспілкуватися з учасником гурту, гітаристом та менеджером “Скрябіна” Олексієм Зволинським. За його словами: 

Та ж сам Скрябін – це взривна суміш, яка і складається з усіх тих інгредієнтів. Нічого нового не сталось – ми просто вірні собі та ідеям Кузьми. І знаєте, я радий, бо таки все вдалось. Люди нам довірились і віддячили щирими оплесками.

Факти Запоріжжя

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН