Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мелітопольський район першим привів до ладу шкільні їдальні

Ситуацію із приведенням стану харчоблоків навчальних закладів до нових санітарних вимог обговорили на нараді голови Запорізької ОДА Олександра Старуха з керівниками райдержадміністрацій.

Нагадаємо, що за результатами минулорічної перевірки Держпродспоживслужби 29 шкіл не відповідали новим санітарним вимогам. Однак, активно до вирішення проблеми громади приступили лише на початку літа.  За останній час зауваження усунули вісім шкіл у Василівці, Дніпрорудному, Балках та інших населених пунктах.

Найкраща ситуація у Мелітопольському районі, де всі зауваження Держпродспоживслужби вже усунули. Як повідомив голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков, завершивши виправлення виявлених раніше недоліків, території з власної ініціативи розпочали перевірку їдалень в інших школах та дитячих садках.

Поступово вирішується питання організації шкільного харчування і в інших громадах. Так, в містах Оріхів та Приморськ обіцяють виділити необхідні для ремонту кошти на найближчих сесіях місцевих рад, а в Токмаку прийнято рішення перейти у школах на модель кейтерингу.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН