Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Надеждівці відбувся футбольний турнір “Батьки VS Діти”

На вихідних в Надеждівці відбувся незвичайний футбольний турнів – грали батьки із своїми дітьми.

Про це написав у фейсбуці староста Надеждівського старостинськог округу Олександр Івченко:

Батьки і діти, діти і батьки. Одвічний клубок змотаний у родовідну спілку. Шановна громадо, саме такими словами хочу подати подію, яка відбулася в нашому селі – ГРА під №1. Гра, яка відбулася між ДІТЬМИ та БАТЬКАМИ. Такої гри, з ГІМНОМ, зі справжнім виходом КОМАНД, з СУДДЕЮ з федерації футболу, з вболівальниками – в нашому селі, ніколи не було.

Гра була дуже захоплююча, цікава. Вболівальники з хвилюванням дивилися, вболівали за грою.

БАТЬКИ перші відкрили рахунок, забили й другий, третій гол. Та команда ДІТЕЙ не тільки змогла зрівняти рахунок, а й «набити »БАТЬКІВ. Діти показали, що вони КОМАНДА, мають характер, бажання перемагати, не «скисли» після перших пропущених м’ячів.

Хлопці виконали установку свого тренера Івана Миколайовича Чемодура. Гра закінчилася з рахунком 7-6 на користь команди ДІТЕЙ.

По завершенню гри, голова федерації футболу нагородив кращих гравців – Чемодура Миколу та захисника-«бетонну стіну» Дружиніна Віталія. Команда отримала цінні подарунки – м’ячі, фішки та інший інвентар, який використають для тренувань. Підтримала розвиток дитячого футболу та стала спонсором змагань ГРОЗА Ірина Василівна. Голова Громадської ради Маханько Оксана Борисівна вручила цінні подарунки кожному гравцю команди переможців.

Хочу подякувати голові федерації Шевейко Сергій Володимировичу, який не тільки судив гру, а ще й грав за команду батьків, Президенту команди «Колос» та депутату Маханько Г.В., та батькам, які прийняли участь у грі та вболівали.

Дорогі батьки, сьогодні сорок хвилин ми дійсно присвятили своїм дітям, ми бачили їхнє хвилювання, як вони боролися, не здавалися і слава Богу виграли, чесно виграли ! А ми отримали насолоду, та гордість за своїх дітей.

Білозерка Інфо

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН