Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерці триває фестиваль «Відкриті уроки футболу»

12 жовтня, на Білозерському стадіоні «Харчовик» розпочалися «Відкриті уроки футболу» для учнів ЗПЗСО Білозерської громади. Фестиваль футболу триватиме 2 дні. У проєкті беруть участь діти віком від 6 до 13 років. Мета заходу – незалежно від здібностей чи соціального рівня здружити всіх дітей між собою. Всі учасники поділились на команди, які по черзі займалися в різних зонах футбольними вправами під наглядом тренерів.

Відкрив футбольне свято президент Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв, який зазначив, що завдання проекту «Відкриті уроки футболу» привити дітям любов до найпопулярнішого виду спорту та виховати майбутніх зірок футболу.

Секретар селищної ради Євген Шепель подякував Асоціації футболу України за таку потужну інвестицію у розвиток Білозерського футболу та побажав учням стати майстрами у цьому виді спорту.

Слід зазначити, що увесь інвентар, отриманий від ФФУ, а це футбольні м’ячі, фішки, манішки, футболки, – залишиться місцевим школам, що прийняли участь у фестивалі футболу.

Проєкт «Відкриті уроки футболу» («Open Fun Football Schools») здійснюється в рамках діяльності зі співпраці між громадянським суспільством і громадським сектором задля миру, соціальної інтеграції та захисту дітей в Україні, що фінансується Європейським Союзом. Основними виконавцями в реалізації проєкту виступають Асоціація крос-культурних проєктів (Данія), Українська асоціація футболу, Всеукраїнська Фундація «Захист прав дітей», StreetFootballWorld (Німеччина), в партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Національною поліцією України.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН