Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скільки доріг запланували відремонтувати на Херсонщині до кінця 2019 року

Роботи з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах проводяться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

До переліку увійшло 50 об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг, які підлягають ремонту у 2019 році, загальною вартістю 283952,6 тис грн.

Серед об`єктів поточного дрібного ремонту та  експлуатаційного утримання – 129 автомобільних доріг загального користування місцевого значення в усіх районах області. Загальна сума для здійснення ремонтних робіт становить 105000,0 тис грн.

Договори на закупівлю послуг з виконання поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення укладені по всім 18 районам Херсонської області.

За рахунок економії коштів від проведення торгів по виконанню поточного дрібного ремонту доріг загального користування місцевого значення повторно оголошено торги по 12 районам.

Також на 72-ух об`єктах комунальної власності у населених пунктах проводитиметься поточний дрібний ремонт вулиць і доріг комунальної власності загальною вартістю 10000,0 тис грн.

На 52-ох об`єктах ремонтні роботи вже завершені.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН