Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громадські активісти влаштували для дітей “Свято велосипеду”

6 вересня піцерія Sale e Pepe та громадська організацієя «Трансформація» (с.Кізомис) влаштували у Херсоні для дітей влаштували «Свято велосипеду». Мета заходу – залучити дітей до спілкування та іграм на свіжому повітрі, акцентувати увагу на користі активного способу життя та як велосипед можна використовувати безпечно як для велосипедиста так і для всіх учасників дорожнього руху.

Під час заходу діти брали участь у естафетах та цікавих конкурсах, спробували сортувати сміття, для малюків була організована дитяча зона із розмальовками та малюнками на асфальті, а також діти отримали інструктаж та майстер – клас по правилам дорожнього руху від працівників Управління патрульної поліції в Херсонській області, який провів Антон Вакх, інспектор із зв’язків з громадськістю УПП в Херсонській області. Діти із захватом ознайомилися із поліцейським автомобілем, одностроєм поліцейського та перевірили на звук гучномовець.

Після завершення свята дітей пригощали смачною піцею від піцерії «Sale e Pepe» та напоями від підприємства «Sandora», а у безпрограшній лотареї розіграли піцу.

Громадські активісти дякують всім, хто долучився до організації та підтримав це гарне свято:
Управлінню патрульної поліції в Херсонськй олбасті, підприємству “Сандора”, ректору Херсонського державного аграрного університету Кирилову Ю.Є., херсонському осередку громадської організації «Солідарна справа громад».

ГО “Трансформація”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН