Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Антонівки продовжують боротися із рейдерським захопленням земельних ділянок

Про це на Фейсбуці пише Ганна Зарудня:

 – На офіційний запит мешканців смт. Антонівка до голови селищної ради Семенчева І.І. щодо рейдерського захоплення земельних ділянок у землевласників, а також щодо належності зрошувальної системи та відповідальності за її руйнування, отримана відповідь: ЗРОШУВАЛЬНА СИСТЕМА НЕ НАЛЕЖИТЬ АНТОНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ! Відносно захоплених земельних ділянок голова повідомив, що йому не відомо де розташований масив №6. У котре представники громади отримали чергову відписку від селищного голови. Постає питання, хто понесе відповідальність за зруйновану зрошувальну систему? 
Додаток: Рішення сесії обласної ради №866 від 01.06.2019р.01.06.2018 № 866

Про передачу зрошувальної системи комунального підприємства радгоспу-заводу «Янтарний» в оперативне управління комунальній 
установі з капітального будівництва Херсонської обласної ради

Розглянувши лист Херсонської обласної державної адміністрації від 05 квітня 2018 року № 15-2275/0/18/319 про передачу внутрішньогосподарської зрошувальної мережі (підземні трубопроводи) комунального підприємства радгоспу-заводу «Янтарний» в оперативне управління іншим суб’єктам спільної власності територіальних громад області для подальшого її збереження, керуючись статтею 137 Господарського кодексу України, частиною восьмою статті 42 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», пунктом 20 частини першої статті 43 та частинами четвертою, п’ятою статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати комунальній установі з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради право оперативного управління внутрішньогосподарськими зрошувальними мережами (підземні трубопроводи) 1960 року забудови, які перебували на балансі комунального підприємства радгоспу-заводу «Янтарний».
2. Керівнику комунальної установи з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради забезпечити виконання пункту 1 цього рішення у встановленому чинним законодавством порядку.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань управління об’єктами комунальної власності.

Голова В.МАНГЕР

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН