Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У рамках екологічної акції херсонці допоможуть тваринам з притулку

Попри значну кількість проведення екологічних акцій на території міста та області, херсонці не зупиняються й вирішили організувати ще одну. Цього разу збирають кришечки від пет-пляшок у рамках челенджу #серцедляхерсонців.

На території торгово-розважального центру «Фабрика» (3-тя черга) встановили контейнер у вигляді серця, де кожен зможе залишити використані кришечки. Після повного наповнення вони будуть віддані на переробку до підприємства «Вторма».

Відомо, усі, хто приносить товар на переробку автоматично стає учасником челенджу і може отримати екоприз. Умови челенджу прості:
– сфотографуйтеся з кришечками біля контейнера та викладіть фото у фейсбуці під хештегом #серцедляхерсонців;
– у коментарях до свого фото ми надішлемо Вам номер, який стане учасником у розіграші призів під час FRIENDLY fest, що відбудеться 8 вересня о 17:00 в «Urban CAD»;
– приходьте на розіграш та отримуйте призи.

Отримані кошти від зданих кришечок будуть витрачені на добрі справи міста Херсон. Саме тому мешканці можуть писати у коментарях свої пропозиції щодо розумного витрачення.

Як розповіла організатор челенджу Ольга Демченко журналістам інтернет-видання «Гривна», сьогодні одним з найважливіших тем є тварини, а саме їх проживання у притулку. Планується витратити ці кошти на закупівлю додаткової вакцини або корму. Та очікуємо ще пропозиції від херсонців.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН