Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через ревнощі жінка на Херсонщині хату підпалила

У селі Садово Білозерського району Херсонщини серед ночі спалахнув приватний будинок. Побоюючись, аби вогонь не перекинувся на їхні обійстя, сусіди не тільки викликали рятувальників, а й самі першими кинулися гасити пожежу.

Саме це й врятувало життя жінки, котра мешкала в будинку: її знайшли на підлозі непритомною, та винесли на свіже повітря раніше, ніж вона отруїлася чадним газом на смерть. Будинок завдяки загальній оперативності також вцілів – полум’я тільки пошкодило вхідні двері, коридор та частково дах.

На місці рятувальники та поліцейські виявили порожню каністру з-під дизельного палива. Вона й підштовхнула до думки, що нерухомість спалахнула через підпал. «Масла у вогонь» додали й підозри тих же сусідів: вони повідомили, що напередодні господар будинку розсварився із цивільною дружиною, і десь пішов. А вночі міг повернутися, звести з нею рахунки, підпустивши «червоного півня», та втекти.

Але тільки-но правоохоронці зібралися шукати імовірного месника, як той сам з’явився на місці подій. І дуже здивувався підозрам на свою адресу. Розповів, що має алібі, бо весь цей час пробув у знайомого, і нікуди від нього не виходив. Тут співмешканка, котра вже прийшла до тями, відвела голову родини поговорити, і…пообіцяла відшкодувати збитки від підпалу.

Поліцейським вона нічого не сказала, але найімовірніша версія така: жінка, котра залишилася у домі, подумала, що коханий після скандалу відправився до якоїсь розлучниці. І за принципом «Я не ревнива, але хату спалю», справді розлила в хаті «солярку», й піднесла до неї вогник.

У Білозерському відділенні Національної поліції кажуть, що і цю версію також будуть перевіряти. А поки що почали кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу. Втім, господар пошкодженої хати заяву про злочин так і не написав. Тож цілком можливо, що «голуб’ята» ще примиряться, разом відновлять житло, і тихо-мирно в ньому існуватимуть…до наступної сварки.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
“Новий День”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН