Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонка повідомила, що їй не дають приступити до депутатських обов’язків

Про це на Фейсбуці повідомляє Юлія Єрема, яка пише, що мала приступити до депутатства у Херсонській міській раді, але протягом тривалого часу їй заважають це робити:

– Вже 10 місяців, як я мала стати депутаткою Херсонською міської ради. Рік Херсонська міська виборча комісія знає про смерть депутата Васильєва і не визначає мене депутаткою наступною за черговістю! 10.10.2018 мені стало відомо про смерть депутата, обраного за списком РПЛ. Про це я негайно повідомила і міську виборчу комісію і Херсонську міську раду. Надалі неодноразово я зверталась зі зверненнями, скаргами до виборчої комісії, до органів РАЦС, до Херсонської міської ради, виконувала замість них всю роботу, збирала документи. Але 10 місяців міська виборча комісія не хоче бачити факту смерті депутата і виконувати свою роботу!

Проте за цей час до мене неодноразово звертались з пропозиціями продати мандат, запевняли, що мене ніколи не визнають депутаткою безкоштовно та погрожували. Запевняли, що Херсонська міська виборча комісія, Херсонська міська рада, та навіть Корабельний ВДРАЦС працюють у злочинній змові й будуть робити що завгодно, але ніколи не виконають свою роботу, щоб я нарешті стала депутаткою. Нарешті я звернулась до Херсонського окружного адміністративного суду, який відмовив мені у задоволенні позову, посилаючись на те, що законом не визначено хто має надавати комісії витяг з реєстру про смерть депутата або завірене свідоцтво про смерть, а комісія може нібито цього сама і не робити (!). І це попри те, що мені відмовили письмово у наданні такої інформації. Тобто суд наразі визнав цей абсурд, що коїться 10 місяців законним, я зараз у відчаї, але налаштована продовжувати боротьбу!

Рішення суду від 05.08.19:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/83437249

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН