Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Війна” херсонських депутатів за директорську посаду у комунальному підприємстві

Велика частина депутатів Херсонської міськради одночасно є і директорами комунальних підприємств, які фінансуються з міського ж бюджету. Тому крісло директора КП є заповітною мрієї частини обранців. Про ситуацію, яка склалася із КП ” Сервіс- опт” на Фейсбуці пише Інна Усачова:

 – Твердиня Херсонщини продовжує спроби захоплення влади. Нагло й без реагувань карних органів. Доколє?

У Херсонi ГФ ” Твердиня Херсонщини” продовжує злочинну діяльність
Тепер це не щось там, а свої люди на посадах директорів комунальних підприємств.
Відзначимо, що 12.12. 2019 у Чаплинці призначено чергове судове засідання щодо рейдерства 11 твердинь з побиттям людей.
Одіознізність згаданих персонажів тим не менш не завадила депутату ХМР Олені Мазур набрати ось нещодавно з 5 -ть твердинівців на роботу в інспекцію з благоустрою міста.

Нещодавно твердинівцям вийшло дошантажувати Павла Макейчика, котрий завідував транспортом. А ймовірно був компромат, тому той написав на звільнення. Новим обличчям транспорту став цілком україномовний, екс робітник СБУ та побратим твердинівців Павло Ткаченко.

Наразі вже певний час здійснюється тиск на депутата ” Нашого краю” , він же директор КП ” Сервіс опт” Ігор Грек. На Ігоря Грека компроматів не знайшлось, тому відомі в Херсоні особи розпочали програму: рейдерство звичайно.
На посаду Грека хочуть призначити підприємця Завгороднього, котрий також не нове прізвище серед твердинців. КП ” Сервіс- опт” завідує територією оптового ринку Некрасова ( бази). І крім начальниці управління комунального майна міста Аліси Вербицької, котра вирішила начальствувати й тут, є підприємці, котрі працюють і хочуть , аби їх чули та рахувались з їх правами.

Та Аліса Анатолівна, це більше про перебільшення службових повноважень, такі навіть доведені судом. І є підстави для виконання законні, проте поки що у нас стабільно не розслідуються перевищення службових повноважень із погрозами вбивства і відповідно ніхто не притягається до відповідальності. Тому пані перебільшує останнім часом все зухваліше.

Нині Аліса Вербицька, члени твердині, депутат ХМР Антон Хмаро та Олена Мазур ( котрі пов’язані діяльністю з більш впливовим депутатом Дмитром Больботом ” Наш край” , а це один з 5-ти депутатів, котрі у 2015 не визнали Росію агресом) набравши твердинь йдуть на КП, коли Ігор Грек йде у законну відпустку. І починають доводити залякуванням та погрозами, силовими діями, у тому числі не без присутності поліції, що тепер нові порядки. ..

19 листопада директор ” Сервіс – опт” Ігор Грек разом з робітниками КП та підприємцями відвідали міського голову Володимира Миколаєнко для того, щоб Володимир Васильович припинив реальне рейдерство. Володимир Васильович обіцяє, але вже не одна є публічна історія, що ймовірно цього може не отриматись.

З огляду на методи роботи даних персонажів, то без суспільного резонансу це зробити важко. Якщо конфлікт і далі триватиме через діяльність твердинівців з озвучений особами, він стане як мінімум предметов обговорення депутатів на сесії. І принаймні це дасть змогу пролити світло на багато питань. Серед яких одне з важливих: хто сказав пані Алісі Вербицькій, Антону Хмаро та Олені Мазур, що директорів КП саме вони призначають із числа твердині?

Додати можна тільки запитання:
Поліція Херсонської області коли запрацює ст. 365 ККУ відносно хоча б зовсім одіозних громадян, за якими тягнеться шлейф злочинної діяльності заради власного збагачення за рахунок бюджету, майна держави та здирництва з громадян?

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН