Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських архітекторів привітали із професійним святом

Із Всесвітнім днем архітектора херсонських фахівців цієї справи привітала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко:

– Архітектори, сьогодні День Вашого професійного свята. Вітаю Вас! ❤️
Архітектура – єдність користі, міцності та краси, – ці слова належать ВІтрувію, римському архітектору 2-й половини І ст. до н.е.
І це істина, саме такими ми бачимо архітектурні творіння, які мають статус – «ПАМ’ЯТКА». Вони, ніби музика, що застигла у просторі, бо дає можливість кожному доторкнутися до історії людства минулих десятиліть, сторіч і навіть тисячоліть. Тож кожен архітектор усвідомлює відповідальність перед нащадками.

Я знаю Вашу думку щодо архітектури міста і погоджуюся з нею. Сьогодні обличчя Херсона – результат ганебної кадрової політики! Я бачила Ваші чудові роботи й проєкти щодо відновлення та збереження зеленого, красивого, затишного міста, де зручно і приємно жити всім – дітям, молоді і людям поважного віку. У нас з Вами багато роботи, багато потрібно зробити, щоб не було соромно за зруйновані шедеври і неможливість реалізувати Ваші сучасні архітектурні проєкти, які прикрасять наше південне місто. Зі святом! Зміни будуть! Творчих успіхів, самореалізації, підтримки громади і творчого визнання!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН