Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Нової Каховки з’явиться логотип

Найближчим часом міська рада Нової Каховки затвердить логотип міста. Він сприятиме розвитку туристичної галузі Нової Каховки і популяризації міста в Україні та за її межами, вважають у муніципалітеті.

 

«Виконавчим органам Новокаховської міської ради, комунальним підприємствам Новокаховської міської ради використовувати затверджений логотип м. Нова Каховка на офіційних документах, оголошеннях, банерах та іншій представницькій продукції на рівні з гербом міста Нова Каховка.

 

Рекомендувати використання логотипу міста Нова Каховка суб’єктам підприємницької діяльності та виробникам туристичної продукції», – сказано в проекті рішення міськради.

– Розробка логотипу проходила в декілька етапів, – розповів «ТВ» директор комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» В’ячеслав Коcтенюк. – За нашою ініциативою була створена робоча група, яка з початку червня проводила опитування жителів міста щодо того, якою вони бачать і уявляють Нову Каховку.

 

На основі цих ідей та образів були створені п’ять варіантів логотипу, за якими в липні проводилося голосування на сайті http://brandnk.com.ua. Переможцем став варіант №2. 

Але оскільки він був досить складним для відтворення, робоча група вирішила спростити його, прибравши «зайві» елементи. Так з’явився нинішній варіант логотипу (автор ідеї – підприємець Олексій Масюткін), який разом зі слоганом-переможцем «Місто тисячі джерел» КП «АРР» і виносить на розгляд міської ради. 

Таврийские вести

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН