Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На курортах Херсонщини обстежили кафе та їдальні

Працівники Головного управління Держспоживслужби у Херсонській області продовжують штурмувати морські курорти. Як раніше повідомляв сайт «Гривна», відповідні органи вже перевірили більшу частину пляжів та за наявністю вказали на порушення.

Санітарний стан пляжів: як сьогодні виглядають зони купання на Херсонщині

Наразі вони приступили до перевірки магазинів та їдалень, де власне відпочиваючі купують продукти харчування. Так, протягом двох днів було оглянуто понад 65 підприємств Залізного Порту, які реалізовують їжу. З них лише у 32-х погодилися надати відповідну інформацію, на 8 об’єктах відмовили і 25, дізнавшись про присутність фахівців Держпродспоживслужби, демонстративно зачинилися.

Особлива увага спеціалістами Держпродспоживслужби була приділена реалізації морських продуктів та продуктів харчування з них. Адже, саме через вживання ймовірно неякісних креветок та мідій протягом останнього тижня з кишковими захворюваннями до місцевої інфекційної лікарні звернулося понад 20 осіб, серед яких 4 дітей.

Варто зазначити, що до складу комісій, окрім працівників Держспоживслужби, увійшли понад 15 спеціалістів санітарно-епідеміологічного напрямку, безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН