Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Горностаївська лікарня отримає омріяне обладнання

Попри те, що обласна влада вважає медичну реформу недоцільною і просить відкласти реорганізацію лікарень на наступний рік, заклади продовжують модернізуватися. Днями Голопристанська лікарня отримала нове обладнання, яке дозволить проводити операції без розрізів.

Наразі обладнання очікує Горностаївська центральна районна лікарня. За даними сайту публічних закупівель «Dozorro», місяць потому комунальне некомерційне підприємство оголосило про проведення тендеру на придбання рентгенологічного обладнання. Так, моноблок цифрового флюорографа рентгенівського діагностичного комплексу КРД-50 «ІNDlascan-01» обійшовся у 318 тисяч гривень.

Саме за допомогою цього апарату можна виявити захворювання легень. Проте сучасні лікарні Херсонщини переконують, що поступово переходять на скринінгові анкети й зовсім скоро флюорографія не буде обов‘язковою.

Переможцем тендеру стало ТОВ «КВАНТ». Відомо, що дане підприємство вже не один рік постачає медичне обладнання по всій Україні. Зазначимо, що моноблок має бути доставлений у лікарню до вересня поточного року.

 

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН