Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На адміністративному кордоні з Херсонщиною посилять відеоспостереження

В області розроблюють регіональну програму антитерористичних заходів. Даний проект рішення був опублікований на сайті Херсонської обласної ради.

Згідно з офіційним документом, програма розрахована до 2020 року. В рамках програми планується встановлення системи відеоспостереження за адміністративним кордоном, підключення тепловізійних камер на постах спостереження, а також створення єдиного центру обробки, накопичення та аналізу отриманої інформації.

Варто зазначити, що програма була розроблена виключно для безпеки мешканців міста і області, адже Херсонщина межує с окупованою територією Крим.

Окрім цього, поточний рівень терористично-диверсійних загроз у регіоні оцінюється фахівцями як високий. Перебуваючи в зоні агресивних інтересів, Херсонщина залишається територією для реалізації її геополітичних намірів, які безпосередньо завдають шкоди інтересам України.

Відомо, що всього на реалізацію планують витратити близько 7 мільйонів гривень, з них більшу частину, а саме понад 3,5 мільйони гривень у цьому році.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН