Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні привітали дітей нової зміни табору «Сонечко»

Лідер Громадської платформи «Добро переможе» Рожков Юрій завітав до дитячого табору «Сонечко» на відкриття третьої зміни, де привітав малечу з початком незабутніх пригод.

«Діти – щастя квіти!», – полюбляє говорити Рожков Юрій, а тому цілий рік сприяє їх всебічному розвитку.

У навчальний період нагородами і подарунками заохочує до знань, а в канікулярний – дбає про відпочинок малечі, розвиток їх творчого та спортивного потенціалу. Зокрема, підтримує заклади позашкільної роботи.

У міському таборі «Сонечко» офіційно відкрилась нова зміна. Тому, за доброю традицією, лідер Громадської платформи «Добро переможе», як давній друг і помічник був присутнім на урочистостях закладу.

Він з великим задоволенням спостерігав за музичними виступами дітей, вкотре переконавшись, що у колективі «Сонечко» дійсно талановиті діти!

Вахіф Сурхаєв, директор табору розповідає: «Більшість наших дітей належать до пільгових категорій. Це сироти, багатодітні, з інвалідністю, дітки наших захисників, вимушених переселенців, а також обдаровані та відмінники навчання! Коло категорій постійно розширюється і охочих відпочити у «Сонечку» збільшується. Тож й потреб у вигляді дрібного ремонту, благоустрою прилеглої території чи приміщень та навіть в спортивного інвентарю додається», – зазначив він та висловив слова подяки Рожкову Юрію:

«Дуже приємно, що є такі добрі, щирі люди, які опікуються розвитком діточок з Херсона і передмістя, як Рожков Юрій! Він нас не забуває. Вже не перший рік вітає з відкриттям кожної зміни, привозить дітям солодощі, подарунки. Цього разу вручив спортивний канат для перетягування. І обов’язково хочу відмітити, що він сам пропонує допомогу, цікавиться чого саме нам не вистачає, а не чекає якихось прохань. Дуже дякуємо за людяність і турботу! Відпочинемо на-повну!», – наголосив директор табору.

Громадська платформа Юрія Рожкова
«Добро Переможе»

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН