Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському університеті відкрили сучасний коворкінг-центр

Сьогодні, 9 липня, на педагогічному факультеті Херсонського державного університету відбулося відкриття сучасного коворкінг-центру. З цієї нагоди у новоствореній аудиторії зібралися проректор з наукової роботи Сергій Омельчук, проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи Максим Вінник, декан педагогічного факультету Любов Петухова, професорсько-викладацький склад і, звісно, студенти педфаку.

9 липня 2019 р.

Зазначимо, що нещодавно на факультеті відкрився інклюзивно-ресурсний центр, який обладнано єдиною у Херсоні та області інтерактивною підлогою для проведення корекційно-розвивальних занять та реабілітації дітей з особливими освітніми потребами.

І сьогодні, на цьому ж факультеті відкрили інноваційну та необхідну аудиторію. «Аудиторія, яка дозволить використовувати новітні методи і технології навчання», – наголосила декан Любов Петухова. Адже, за словами Любов Євгенівни, необхідно рухатися вперед, оновлюватися та створювати для студентів комфортні умови перебування у виші. «Ми повинні мотивувати молодь, робити все, аби вони не поспішали йти з університету та пам’ятали, що тут їх друзі й викладачі. І сьогодні керівництво факультету й університету в цілому докладає для цього чимало зусиль», – прокоментувала декан педфаку.

Вітаючи студентів та викладачів з цією визначною подією, проректор Сергій Омельчук наголосив, що факультет повинен розвиватися, але не тільки в плані освітнього процесу. Має значення й створення належних, комфортних та, найголовніше, сучасних умов для навчання студентів й перебування їх на факультеті.

«Я бажаю, аби ця новостворена сучасна аудиторія була справжнім центром, де будуть народжуватися гарні, креативні ідеї, виконуватися творчі проекти», – побажав Сергій Аркадійович. І додав: «Факультет є прикладом того, як органічно оновлюються усі щаблі і напрями, які передбачені для розвитку та функціонування закладів вищої освіти».

Зазначимо, що ініціаторами створення цієї аудиторії виступили самі студенти. А схвалив ідею обраний ректор ХДУ Олександр Співаковський, який завжди підтримує активну молоді. Адже, як зазначає Олександр Володимирович, головне завдання керівництва Херсонського державного університету – створення комфортних умов не тільки для навчання, а й для дозвілля.   

Під час заходу студенти висловили вдячність за підтримку та створення такого сучасного центру. За їх словами, коворкінг-центр містить усе необхідне для комфортної роботи, а також сприяє неформальному спілкуванню та відпочинку.

Тут студенти й викладачі зможуть проводити лекції або практичні заняття, а також відпочивати у вільний час. До того ж, користуватися ресурсами центру матимуть можливість усі студенти та викладачі педагогічного факультету.

 

Прес-центр ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН