Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На встановлення світлосигнальної системи в аеропорті «Херсон» витратять 49 млн грн

Наприкінці лютого цього року Херсонською обласною державною адміністрацією було прийнято програму розвитку аеропорту «Херсон». Згідно з офіційним документом, у цьому році на модернізацію аеропорту передбачено близько 414 млн грн.

У рамках програми будуть здійснюватися заходи із посилення безпеки на території аеропорту, реконструкцію злітно-посадкових смуг та прокладення нових авіаційних маршрутів. Також буде здійснюватися ремонт існуючої інфраструктури аеропорту, придбання техніки та комп’ютерного обладнання.

Так, на сайті публічних закупівель «Prozorro» був оголошений тендер на проведення робіт із встановлення світлосигнальної системи на території аеродрому. На це планують витратити понад 49 млн грн. Відомо, що проведення даних робіт фінансується не лише коштом обласного бюджету. Також були залучені фінанси, які виділили із державного фонду регіонального розвитку.

У тендерній документації йдеться, що завершити роботи із встановлення сигнального обладнання мають завершити до 27 грудня цього року.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН