Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як херсонців вітають у День молоді

Сьогодні в Україні відзначають День молоді. До цього свята відбувається багато заходів. У Фейсбуці херсонську молодь також вітають. Так Олександр Співаковський написав наступне:

– Мої щирі вітання усім, хто молодий за паспортом і за відчуттям! Сьогодні День молоді – свято людей, сміливих в думках, активних у діях, спрямованих на чесність і справедливість. Коли ти молодий і сильний духом, ти прагнеш змінити світ і беззаперечно віриш у свої сили. Тобі все під силу і все до снаги, бо ти — молодий!

Сучасна українська молодь особлива, адже народжена вже у незалежній Україні. Вона амбітна, креативна і патріотична, з загостреним відчуттям справедливості. А тому я щиро вірю: якщо молодь стане генератором змін, нашу країну неодмінно чекає успіх.

Мої молоді друзі! Сьогодні ви потроху вибудовуєте власне майбутнє, але вже завтра станете архітекторами всієї країни. Вчіться, закохуйтеся, вдосконалюйте себе, мандруйте і пізнавайте світ. Але живіть в Україні і живіть Україною. Просто будуйте країну для себе — такою, якою її хочете бачити ви. І нехай справдяться всі ваші сподівання і мрії! Зі святом!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН