Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проекти з розвитку спортивної інфраструктури беруть участь у конкурсі для реалізації за кошти ДФРР

27 червня в облдержадміністрації під керівництвом першого заступника голови ОДА Дмитра Бутрія відбулося засідання обласної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Члени комісії розглянули інвестиційні проекти, що заявилися до участі в конкурсі на 2019 рік і стосуються розвитку спортивної інфраструктури.

Про додатковий прийом на конкурс проектів саме такого напрямку Дмитро Бутрій оголосив під час минулого засідання комісії. Тоді деякі з поданих проектів не відповідали вимогам, визначеним у постанові Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 року № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку».

Наразі надійшло 4 проекти з розвитку спортивної інфраструктури на суму понад 40 млн грн. Дмитро Бутрій повідомив, що вони відповідають вимогам законодавства та пріоритетам, визначеним у Стратегії розвитку Херсонської області на період до 2020 року.

Члени комісії здійснять їх оцінку протягом тижня та оголосять результати конкурсного відбору під час наступного засідання комісії.

На 2019 рік обсяг коштів державного фонду регіонального розвитку для Херсонської області становить понад 200 млн грн. За результатами попередніх засідань обласна комісія з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР, подала 33 проекти на загальну суму 343,6 млн грн, у тому числі кошти ДФРР – 210,7 млн грн.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН