Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський підприємець влаштував свято для дітей, які зростають без батьків

У Шевченківському парку відбулось свято для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації.

Підприємець Самвел Саілян в останні десятиліття на початку літа організовує розважальну програму і пригощання для дітей, які потрапили в складні життєві обставини. У комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації», розташованому у Степанівці, зараз перебувають близько 40 дітей від 3 до 18 років. Сироти, позбавлені батьківської опіки, діти зі складними долями постійно мешкають у закладі або ж відвідують його вдень. З ними працюють психологи та педагоги, щоб допомогти адаптуватись у житті, яке змушує їх швидко дорослішати.

«Я завжди радий бачити цих дітей. Коли бачу по телевізору або читаю про них, мені завжди якось неспокійно на душі, адже вони ростуть без батьків. Тому і влаштовую свято у День захисту дітей щороку, щоб вони були щасливішими», – сказав підприємець Самвел Саілян.

Діти різного віку знайшли собі заняття до душі. Найменші – каруселі і рухливі ігри, старші – із задоволенням подивились виступ колективу лялькового театру та заспівали в караоке. На них чекав смачний обід і улюблене морозиво.

«Веселе, чудове свято. Був і театр, і подарунки, і дуже багато солодощів. Діти щасливі й задоволені», – розповіла медична сестра Центру соціально-психологічної реабілітації Тетяна Рубель.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН