Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Музиківським активістам потрібна підтримка земляків

Запрошуємо читачів підтримати земляків в конкурсі «Історії успіху», що реалізовується в рамках Програми Британської ради «Активні громадяни» в співпраці з порталом Громадський Простір.

Конкурс “ІСТОРІЇ УСПІХУ” стосується тих, хто вже вигравав та реалізовував проекти від Британської Ради програми “Активні громадяни” у 2017-2018 роках. Музиківська ОТГ за цей час реалізувала близько двадцяти проектів, але на конкурс подала лише один з них. Проект «Децентралізація дитячих майданчиків» був реалізований ще в 2017 році і допоміг батькам та дітям створити приємні та безпечні місця для спільного відпочинку та активного дозвілля.  Ідея продовжила жити і після завершення фінансування, а активісти готували нові проекти на конкурси від Британської ради та на Бюджет участі Музиківської ОТГ. Батьки збирали власні кошти та продовжували розвивати свої майданчики. Мережа майданчиків спочатку була лише в Музиківці, а тепер розширилася на всю територію об’єднаної громади! Майданчики є і в Східному, і вШкуринівці, і в Загорянівці, і на Висунцях. Кожен майданчик потребує підтримки, додаткового ігрового обладнання та Вашого голосу! Саме тому Музиківська громада вирішила  позмагатися за додаткові  30 000 грн на проект в рамках конкурсу «Історії успіху»!

Перейдіть за посиланням та віддайте свій голос 

https://prostir.ua/activecitizens/stories/194950

Також Херсонщина представлена активістами зі Скадовську з проектом  «Молоде самоврядування» — медіа платформа змін» та з Брилівки (Виноградівська ОТГ) з проектом «Сімейний Мега-майданчик для відпочинку»

Читайте, обирайте, голосуйте!

Білозерка.Інфо

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН