Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Директор Зеленівської школи № 38 відзвітувала перед колективом

Звіт керівника навчального закладу – невід’ємна частина його діяльності, встановлена законодавством. На свій плановий щорічний звіт Марія Богданівна Дехканова, директор Зеленівської школи № 38 запросила активних представників громади, друзів та помічників закладу. Особливе запрошення отримав Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, адже чимало важливих справ у школі було втілено за його допомогою та з підтримкою як депутата округу і мецената.

У школі багато обдарованих дітей, визнаних переможцями творчих, розумових та спортивних олімпіад, МАНівських конкурсів. Юрій Рожков завжди намагається підтримувати їх та стимулювати. Зокрема, влаштував святкову поїздку трьома автобусами у Зелені Хутори з розвагами і смаколиками.

Як розповіла Марія Дехканова, діти та їх батьки досі згадують цей колективний відпочинок з насолодою.

Наші учні також вдячні за безкоштовний інтернет та меблі: парти і дошки, які Юрій Рожков привіз нам у співпраці з Міжнародними фондами. Наша Зеленівська школа дружна і велика! Даємо гарні знання учням. Тож наступного року плануємо набирати не 2, а 3 класи першачків. Зараз знову звернулися за допомогою до друга школи Юрія Рожкова з проханням облаштувати кабінет“.

Незабаром у кімнаті, де навчатимуться першокласники, розпочнуться підготовчі роботи. Це підтверджує і Юрій Рожков: “Звичайно, я підтримую ідею розширення школи. Діточок побільшає, і це – чудово! Обіцяю якнайкраще облаштувати класну кімнату початкової школи. Це буде мій подарунок цьому чудовому навчальному закладу на День знань! Тож, поки діти відпочивають, беремося до роботи!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН