Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Караоке на Соборній”: миколаївців запрошують на розважальний захід

24 травня о 17:00 в Каштановому сквері по вул. Соборній відбудеться ІІІ етап музичного марафону “Миколаїв співає на Соборній”, під час якого мешканці та гості міста зможуть проявити свій творчий потенціал, продемонструвати вокальні здібності та поспівати улюблених пісень.

Розважальний захід проходить у форматі “караоке”, не має вікових чи соціальних обмежень. Цьогорічний музичний марафон складається з 4 етапів, під час кожного визначаються переможці, які у суперфіналі боротимуться за звання “Кращий співак Миколаєва”, повідомляє Миколаївська міська рада.

Заключні етапи марафону:

ІІІ етап  – 24 травня о 17:00, Каштановий сквер (вул. Соборна);

IV етап  – 31 травня о 17:00, Каштановий сквер (вул. Соборна).

Умови проведення музичного марафону наступні. Учасниками караоке можуть стати талановиті городяни та гості міста незалежно від статі та віку, які вміють співати і бажають стати учасниками марафону. На початку заходу ведучій співає з присутніми заздалегідь обрану пісню. Далі, на розсуд ведучого та організаторів, обираються 4 кращих виконавця для подальшої участі у марафоні. П’ятий виконавець обирається за оплесками глядачів. Під час наступних етапів марафону, визначені учасники обирають пісню згідно запропонованого каталогу або виступають з власною фонограмою (мінус), яку мають при собі на флеш-носіях (USB-накопичувач). До фіналу потрапляють 2 учасники, яких обирають глядачі, переможець визначається за найбільшою кількістю фішок, які зібрав під час співу. Кожен глядач матиме змогу підтримати улюбленого виконавця проголосувавши за нього фішкою, яку отримає від організаторів на початку заходу.

31 травня о 17:00 в Каштановому сквері відбудеться заключний етап марафону, гала-концерт за участю переможців та кращих учасників заходу, а також суперфінал, під час якого серед  переможців попередніх етапів буде визначено кращого співака музичного марафону “Миколаїв співає на Соборній”.

Всі учасники, активні вболівальники та переможці усіх етапів відзначаються цінними призами та подарунками.

Музичний марафон проводиться в рамках проекту згуртування громади міста Миколаєва “Миколаїв: ми – коло”, що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Організатори творчого заходу: ініціативна група проекту згуртування громади м. Миколаєва “Миколаїв:ми – коло”, управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, Міський методичний центр клубної роботи.

Партнери: ММПК “Корабельний”, Кульбакінський та Тернівський будинок культури.

 Інформаційна підтримка: провідне міське радіо “Рідна вулиця”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН