Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як зробити дитячий відпочинок влітку безпечним, вирішували на Херсонщині

Начальником відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Новотроїцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області 19.04.2019 року на базі відділу освіти Новотроїцької райдержадміністрації проведено нараду з керівниками пришкільних таборів. У ході заходу були обговорені основні санітарно-гігієнічні вимоги до режиму роботи, утримання, влаштування, обладнання таборів з денним перебуванням, а також вимоги Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Постанови КМУ від 22.11.2004 року № 1591, спільного наказу МОЗ України та МОН України від 01.06.2005 року № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», інших директивних документів.

Особливу увагу учасників наради було зосереджено на вжитті заходів, спрямованих на збереження і зміцнення здоров’я дітей, попередження спалахів гострих інфекційних хвороб і харчових отруєнь, забезпечення організації належної підготовки систем життєзабезпечення дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням.

Під час наради також розглянуті актуальні питання щодо вивезення твердих побутових відходів, нечистот на каналізаційні очисні споруди, наявність договорів тощо. У ході обговорення нагальних питань надані пропозиції щодо шляхів їх вирішення.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН