Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині доходи задекларували 24 офіційних мільйонера

За інформацією спеціалістів управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня – березня 2019 року дохід, що перевищує один мільйон гривень, вказали у своїх деклараціях за 2018 рік 24 мешканця  Херсонщини. Декларанти – мільйонери вказали доходи в сумі 227,2 млн. гривень.

Із загальної кількості – 21 особа прозвітувала про минулорічні доходи до Херсонської податкової інспекції. По 1 декларації заповнили декларанти-мільйонери у м. Нова Каховка, Олешківському та Каховському районах. Більшість заможних херсонців отримали свої статки від продажу нерухомого або рухомого майна, здійснення незалежної професійної діяльності та надання майна оренду.

          Звертаємо увагу: податкова декларація про майновий стан і доходи подається в такі граничні строки:

          – для громадян, які зобов’язані подати податкову декларацію, і осіб, які проводять незалежну професійну діяльність, – до 01 травня року, що настає за звітним періодом;

          – для громадян, які мають право на податкову знижку – до 31.12.2019 (включно).

         Детальні консультації та безкоштовні бланки декларації можна отримати у спеціалістів Центрів обслуговування платників за місцем реєстрації.

 

Прес-служба Головного управління

ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН