Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Наступного тижня дружину депутата судитимуть за розбій та хуліганські дії

Про це на Фейсбуці повідомляє Наталія Вотеічкіна. Пише вони і про інші порушення закону Лілії Якубсон, дружини депутата районної ради Олександра Власова, додачюи документи на підтвердження:

– На наступному тижні – у віторок 16 квітня, відбудеться 2 судових засідення проти Лілія Якубсон. Вдень об 11:20 – крмінальна справа, де вона обвинувачується за ч.2 ст. 187 “Розбій”, а ввечері о 16:30 суддя Зубов розгляне адміністративну справу, яка відкрита після подій у Херсонській міській раді на початку березня. Саме тоді Якубсон скоїла не лише хуліганські дії, а і нанесла тілесні ушкодження Светлана Богдан, зробивши такий собі “кидок через плечо”, після чого жінка впала на підлогу і забила голову.

Такий банальний, але справедливий вислів – непокаране зло зростає. Коли ще Якубсон не була працевлаштована терміново у свого чоловіка, а знаходилась в абсолютному статусі БЕЗРОБІТНОЇ, як і її чоловік Власов дуже полюбляла їзду у стані алкоголного сп’яніння. І взагалі – це як хоббі в них – порушувати будь які норми моралі і права. Що тоді, що зараз.

До вашої уваги Ухвала Апеляційного суду Херсонської області, яку ще вдалось знайти, бо інші ретельно підчищені. З цього документу стає зрозумілим, що не працююча Якубсон, яка постійно проживає в Румунії (???) за кермом автівки з румунськими номерами, була зупинена поліцейськими у підозрі керування транспортного засобу в стані алкогольного сп’яніння. Наскільки я пам’ятаю, що ті Ухвали суду першої інстанції, які зараз видалені з ресурсу “Судова влада” містили в собі відомості, щодо агресивної поведінки і провокуванні бійки з поліцейськими, які громадянку (?) Румунії Якубсон затримали. Суддя апеляційного суду Волошко, як мені відомо, не цурається мотиваційної складової)) Тому, ймовірно, і було скасовано рішення суду першої інстанції.

Наслідки безкарності бачимо зараз.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН