Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На ремонт доріг на Херсонщині за два роки витратили понад 1,5 млрд грн

Жахливий стан дорожнього покриття на Херсонщині вже не перший раз викликає обурення в автомобілістів, які їздять нашою областю. Такими дорогами вони не тільки не можуть нормально проїхати, а й проїхавшись деякими, вимушені витрачати тисячі гривень на ремонт свого автомобіля.

Щороку на ремонт дорожнього покриття із бюджету виділяються колосальні суми. Наприклад, в обласний бюджет на 2019 рік на ремонт доріг закладено вже 400 млн грн. У минулому році на проведення ремонтних робіт дорожнього покриття витратили близько 350 млн грн.

Також у 2017 – 2018 роках на Херсонщині реалізовувалася обласна програма «виконання робіт з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування». Загалом для повної реалізації програми із місцевих, районних та обласного бюджету було виділено понад 1,5 млрд грн (У 2017 році – 291,5 млн грн та у 2018 році – понад 1,2 млрд грн).

Програмою передбачалося, що на всі 18 районів Херсонщини будуть виділятися кошти, які мають піти на ремонт автомобільних доріг загального користування. Термін дії даної програми вже завершився, а це означає, що вже можна побачити результати її реалізації, пише Гривна.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН