Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На виставці “Будіндустрія-2019” у Херсоні підприємці представили сучасні матеріали та технології

Виставка «Будіндустрія-2019. Енергозбереження» зібрала на одному майданчику провідні компанії, які працюють на ринку будівництва та енергозберігаючих технологій. Херсонські підприємці представили зразки сучасних вікон, дверей, фасадів та систем освітлення, останні розробки будівельних та оздоблювальних матеріалів, інженерних систем, тепло-, енерго-, водооснащення, котельного обладнання, енергозберігаючих технологій, нові рішення для комунального господарства, благоустрою оселі та прилеглої території.

Більше 20 років на ринку енергозбереження працює херсонська компанія «Теплотехніка». Останнім часом впроваджує систему розподілу/обліку тепла.

«Ми працюємо з вдосконаленням індивідуальних теплових пунктів. Вважаємо, що централізована система опалення буде існувати, тому потрібно навчитись правильно споживати енергію. Ми займаємось комплексним вдосконаленням теплопунктів, що дозволяє регулювати температуру в квартирі і в кожній кімнаті окремо. Споживачі вже отримали «платіжки» після встановлення нашої системи і суми там вдвічі-втричі менші, ніж зазвичай», – розповів керівник групи компаній «Теплотехніка» Олександр Скороход.

Крім виставкової діяльності, в рамках «Будінсдустрія-2019» відбулись семінари, ділові зустрічі та воркшопи.

«Наша виставка є традиційною, відбувається завжди у квітні. Цього року представлено дуже велика кількість товарів та послуг: від будматеріалів до найсучасніших енергозберігаючих технологій», – сказала директорка «Експо-Центру» Олена Бочкова.

Виставковий центр є головним організатором щорічних заходів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН