Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбулася “творча дуель” двох музикантів

Про це на Фейсбуці повідомляє світлана ДмДуминська директор обласного управління культури:

 – Сьогодні, 28 березня 2019 в ОБЛАСНОМУ ПАЛАЦІ КУЛЬТУРИ вібулась “Творча дуель” акомпаніаторів між Василем Захарським та Вадимом Бакланом! Вони кинули рукавичку і викликали один одного “до бар’єру”!
Два талановитих музиканта, два друга два професіонала.
Все відбувалось за дуельним кодексом. Розпорядник (А. Кружилка) слідкував за дотриманням максимально чесних і рівних умов бою. У заздалегідь обумовлений час противники, секунданти Василя Захарського– Людмила Курченко, Вадима Баклана- Яна Іванова.
і лікар Світлана Іванова прибули в призначене місце.
Привітання.
Василю Захарському допомагали, вболівали та голосували, підкидуючи в гору біленькі хустинки – Народний ансамбль народної пісні «Берегиня» та ансамбль ветеранів «Таврійська родина»,
Вадиму Баклану Народний ансамбль народної пісні «Червона калина», Народний вокальний ансамбль «Береза».
При об’яві «нічиєї» долю переможця вирішила Рада розпорядників, особистості ради були оглашенні за потребою дуелі, до тих пір вони залишалися «інкогніто.»
У дуелянтів було 6 пострілів! (все чітко)
Сказати, що це було весело, азартно і неперевершено- це нічого не сказати! Спасибі хлопцям за півтори години позитивних емоцій, хорошої народної музики і чудових дружніх посмішок!!!
Почесним званням –«Бретер»– завзятий, «професійний» дуелянт, готовий битися на дуелі з будь-якого, навіть самому незначного приводу; був нагороджений- ВАДИМ БАКЛАН!
Почесним званням «Дуеліст»- особа, відома багатьма дуелями. нагородили-ВАСИЛЯ ЗАХАРСЬКОГО!
А глядач був НАГОРОДЖЕНИЙ чудовим дійством! Чи потрібні нам дуелі !? Коли це музичний, талановитий поєдинок- звичайно ТАК!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН