Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ має свій “Голос”

27 березня у Херсонському державному університеті відбувся фінальний етап загальноуніверситетського творчого конкурсу «Голос ХДУ». Тож позаду виснажливі репетиції, хвилювання, безсонні ночі і, нарешті, ім’я переможця – студент соціально-психологічного факультету Іван Пономаренко!

Організатором та ініціатором заходу виступив гуманітарний відділ ХДУ. 
Нагадуємо, перший відбірковий етап конкурсу стартував 20 березня. Під час якого кожен тренер сформував свою команду вокалістів. Однак це було доволі нелегко. Адже охочих пройти випробування конкурсом виявилося чимало. Та й обирати суддям довелося кращих серед кращих.

Перед початком конкурсу привітав присутніх в актовій залі вишу народний депутат України Олександр Співаковський. Він побажав учасникам успіхів та перемог в запеклій вокальній боротьбі. «Не має значення, хто сьогодні переможе. Головне, взяти участь у новому конкурсі, проявити себе та відчути, що ти дійсно талановитий», – зазначив Олександр Володимирович.

Сьогодні конкурсанти продовжили боротьбу за перемогу у двох етапах. У першому турі «Голосу ХДУ» учасники дуетів виконали по одній пісні, яка заздалегідь визначалася наставником. Надалі тренери обрали по одному вокалісту зі своєї команди, який і продовжив змагатися за перемогу у другому етапі. 

І конкурсанти, і їх наставники добре підготувалися й представили у фіналі яскраві номери. А підтвердженням цьому стали гучні оплески глядачів, які лунали після кожного виступу. 

Почесне право визначити переможців шляхом голосування було надано представникам Первинної профспілкової організації студентів та Студентському парламенту університету.

Тим часом в залі вишу запанувала тиша. Адже настав момент, на який всі так довго чекали – оголошення результатів та нагородження переможців конкурсу «Голос ХДУ». 

Отож за рішенням голосування IV місце посіла Вероніка Устимова, III місце дісталося Анні Манджай, II- Анні-Марії Кожі. А перемогу у «Голос ХДУ» цього року здобув Іван Пономаренко.

Також зазначимо, що всі учасники конкурсу отримали цінні подарунки від магазину сучасних технологій «Кібернетики».
Вітаємо переможців і дякуємо всім конкурсантам за незабутнє свято!
Вікторія Парфененко.

ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН