Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині перевіряють свиногосподарства

В березні поточного року начальником Новотроїцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та фахівцями відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, відповідно до Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік, проведено 2 планові перевірки господарств, що займаються утриманням свиней, на предмет виконання вимог законодавства у сфері ветеринарної медицини.

З метою попередження та профілактики захворюваності на африканську чуму свиней, в ході перевірки особлива увага зверталася на дотримання «закритого» режиму роботи відповідно до «Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней», затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 07.03.2017 № 111.

За результатам перевірки на посадових осіб господарств складено протоколи та винесено постанови про накладення адміністративних стягнень за порушення вимог даної Інструкції. Надано відповідні приписи та вказані терміни усунення виявлених недоліків.

Робота з даного напрямку триває.

Держпродспоживслужба у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН