Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройшов форум “Тато вам не мама!”

Юрій Рожков активно виступає за сімейні цінності! Як багатодітний батько та меценат, підтримує ідею здорового батьківства, активну роль обох батьків у родині, тож взяв участь у семінарі “Тато вам не мама!”

Подарунками лідера Громадської платформи “Добро переможе” Юрія Рожкова для тат, які справді піклуються про своїх синів і доньок, стали дитячі сидіння для кріплення на велосипеди дорослих.

“Час, проведений зі своїми дітками – безцінний! Його не повернути, тож необхідно включатись у процес виховання вчасно, а саме з народження, – підкреслив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, – любов, турбота і віра, вкладені у дітей, залишаються з ними на все життя і з часом поширюються далі на все суспільство. Не лише мама має виховувати дитину. Роль тата та у цьому процесі просто незамінна! Я сподіваюсь, татусі частіше проводитимуть час зі своїми чадами, зокрема, кататимуть їх на велосипеді. Зараз чудова погода для цього. Розпочинаються весняні канікули і подарунки, у співпраці з Фундацією “Голландія-Україна” та Благодійним фондом “Мангуст”, вважаю, будуть дуже доречними!”

Про те що, роль тата в родині – не лише заробляння грошей говорив і Андрій Щербаков, регіональний представник Громадської організації “Міжнародний центр батьківства:

“Навіть після роботи батько має знаходити час для кожного члена сім’ї: дітей і дружини, – зауважив він, – тоді родина буде щасливою і здоровою! Адже тато – голова родини, а мама – його помічниця. Разом з громадськими організаціями ми намагаємось виховувати це усвідомлення в українських родин. Дякую Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи “Добро переможе” за активну участь у проведенні семінару: за фінансову підтримку у транспортуванні та подарунки учасникам!”

#Добро_переможе

#Тато_вам_не_мама

#рух_Херсонська_область_за_сімю

Поділитись публікацією

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН