Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У передмісті Херсона дітлахи дали концерт

Селище Сонячне продемонструвало свої таланти! На щорічний звітний концерт запросили друзів та меценатів. Серед поважних гостей був і Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”. Як завжди з подарунками. Він розповів:

“Не лише в містах, а й у передмісті живуть дуже талановиті діти! Вірю, що кожну людину Господь обдаровує особливими вміннями і я з радістю допомагаю наставникам і самим діткам зрозуміти, побачити і розкрити по-максимуму кращі творчі риси! Передусім, через подарунки і нагороди за вдалі виступи, а також через допомогу в організації навчально-виховного процесу: у школах і садочках робимо ремонти, завозимо меблі, дидактичне обладнання тощо. Це все позитивно впливає на гармонійний розвиток нашої молоді.”

Наталія Карх, завідувач клубу-філії с. Сонячне, де проходив звітний концерт, підкреслила: “Дітки нашого селища займаються в 10 гуртках, за напрямками вокалу, танців, авторського віршування, драматичного театру, але всі навчаються в одному НВК. Ми – батьки і вчителі дякуємо Юрію Рожкову за постійну підтримку підростаючого покоління і у шкільний час, і у позаурочний, адже наші діти повсякчас зайняті. Вони розвиваються всебічно і під час концерту ми показали громаді свої досягнення за рік. Наші діти найкращі! Вдячні друзям за підтримку!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН