Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На курорті в Генічеському районі створять Туристичний інформаційний Центр

Туристичний інформаційний центр планується відкрити на Арабатській стрілці в травні 2019 року, – повідомив голова Щасливцевської сільради Віктор Плохушко, ця подія, нга його думку, стане стартом сезону на всій Арабатській стрілці.

“Відкриття плануємо на першу половину травня. Головне, для чого відкривається ТІЦ, – це надання інформації про туристичне життя регіону. Турист безкоштовно зможе отримати мапу місцевості з туристичними об’єктами, а також рекламу місць розміщення, які працюють офіційно.

Крім того, можна буде поспілкуватися з працівниками ТІЦ, які особисто відповідатимуть туристу на його питання. Плюс там можна буде придбати сувенірну продукцію, а також провести час в комфортній зоні відпочинку”, – уточнив Плохушко.

За його словами, в цьому році місцева влада планує реалізувати різноманітні інфраструктурні проекти, в тому числі на Арабатській стрілці будуть встановлені інформаційні стенди, а пляжі зроблять доступнішими.

“Раніше пожежна машина могла до нас приїхати тільки з Генічеська. Тепер ми побудували і обладнали власну пожежну частину (в штат набрали 10 працівників), а в лютому відкрили фельдшерсько-акушерський пункт. Спеціально побудували двоповерховий будинок, де з часом будуть й інші лікарі основних напрямків.

Все обладнання було закуплене за кошти громади. До літа на центральному пляжі в Щасливцевому та Генічеській Гірці плануємо створити інклюзивний пляж, де будуть дерев’яні настили для пересування на колясках по піску, адаптовані роздягальні (зараз на Арабатській стрілці такого немає)”, – уточнив Віктор ПЛОХУШКО.

Херсонці

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН