Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Національний природний парк “Нижньодніпровський” відкриває цього року видовищні водні тури

Про це повідомляється на Фейсбук сторінці парку:

– Під час презентації туристичного потенціалу НПП “Нижньодніпровський”, яка відбувалася в головному корпусі Херсонського держуніверсітету, підписано двустороні угоди про співпрацю між адміністрацією парку та двома провідними турагенціями Херсонщини: турагенцією “ForTouristTravel” в особі засновника Віталія Бєльовцева Виталий Белёвцев та туристичним клубом “Скелька Тур” в особі співзасновника Олега Марчука Oleg Marchuk.

Обидві турагенції надають послуги оренди туристичних байдарок, пропонують цікаві видовищні водні тури для любителів активного відпочинку.

Агенція For Tourist Travel (м.Херсон) розробляє і проводить різноформатні подорожі – піші, водні, вело-, комбіновані тури, яхтінг тріпи, екскурсії. Молода активна команда завзятих туристів, яку очолює Віталій Бєльовцев, пропонуює херсонцям та гостям міста пригодницькі тури, прогулянки на каяках / байдарках, екскурсії, організацію цікавих корпоративів.

Окрема вдячність Виталий Белёвцев за допомогу в організації та забезпечення водним транспортом під час проведення спільних еко-акцій розчищення берегів Дніпра разом з освітянами парку, студентами-екологами.

Туристичний клуб Skel’ka Tour / Скелька Тур (м.Станіслав, Білозерський р-н, Херсонської області) організовує активні тури на півдні України, походи і прогулянки на байдарках, велосипедах, а також піші походи, екскурсії в одному з найкрасивіших місць Херсонщини – у Станіславському геологічному заказнику, в акваторіях Дніпро-Бузького лиману і інш.

Сподіваємось на подальше плідне співробітництво!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН