Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Меджлісі розповіли, як у Херсонській області голосуватимуть кримські татари

Які складнощі виникали минулого разу у охочих проголосувати з тимчасово окупованої Автономої Республіки Крим, та де вони зможуть проголосувати цього року, кореспондентам Суспільного телефоном розповів Абмеджит Сулейманов, керівник представництва Меджлісу кримськотатарського народу в Херсонській області.

 

“Сьогодні з окупованого Криму багато хто цікавиться з приводу виборів Президента України. І вже є люди, які приїхали, написали заяви. Частина з них голосуватиме на виборчих ділянках у Херсоні, частина – у Генічеському районі, частина – в Каланчаку. Люди з Криму налаштовані. Я, звичайно, не знаю, як вийде. 2014-го року, коли їхали голосувати на вибори, – з російського боку автобуси, які їхали, не пропускали. Активність буде видно за результатами. 2014-го охочих голосувати було багато, але через те, що російська сторона не пропустила, наскільки знаю, проголосувало близько 400 людей. Цього року, я думаю, буде більше”, – розповідає Абмеджит Сулейманов, керівник Представництва Меджлісу кримськотатарського народу в Херсонській області.

 

Нагадаємо, Суспільне раніше повідомляло, як голосувати переселенцям з АР Крим та міста Севастополя на чергових виборах Президента України 2019 року.

 

Суспільне

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН