Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Андрій Гордєєв провів технічну нараду щодо будівництва нової СЕС

13 березня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв провів технічну нараду з представниками компанії ТОВ «АТЛАС КЕПІТАЛ ЕНЕРДЖИ» та підрядними організаціями.

Наразі ТОВ «АТЛАС КЕПІТАЛ ЕНЕРДЖИ» впроваджує проект з будівництва сонячної електростанції на ділянці біля с. Нова Збур’ївка Голопристанського району Херсонської області, який повністю реалізується за кошти приватних іноземних інвесторів. Запланована потужність об’єкту – 50 МВт.

«Наша умова – залучення наших місцевих підприємств і жителів області у процес будівництва та експлуатації. Також ми наполягаємо на тому, щоб всі податки генерувалися на території Херсонщини, адже вони потім підуть на ремонт доріг», – наголосив очільник області Андрій Гордєєв.

Під час зустрічі сторони обговорили робочі моменти, технічні питання та перспективи залучення місцевих підрядних організацій до будівництва СЕС, а також створення нових робочих місць.

«Наразі ми виходимо на фінальну стадію, незабаром планується початок будівництва СЕС. Впевнений, що цей інвестиційний проект буде реалізовано, а місцеві жителі будуть забезпечені новими робочими місцями та соціальними проектами», – підсумував Андрій Гордєєв.

Нагадаємо, що у 2017 році було укладено Меморандум про співпрацю щодо реалізації проекту в галузі відновлювальної енергетики на території Херсонської області.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН