Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Патрульна поліція за 10 хвилин впіймала вуличного грабіжника

10 хвилин знадобилося патрульним, щоб відшукати та затримати чоловіка, який обґрунтовано підозрюється в пограбуванні дитини

Сьогодні близько 11-ї години на спецлінію «102» зателефонував чоловік та повідомив, що він щойно побачив, як незнайомець силоміць відібрав у дитини 9 – 10 років телефон та втік. Сталося це на вулиці Дунаєва, неподалік вулиці Декабристів.

Негайно прибувши на місце події, патрульні дізнались напрямок, куди побіг правопорушник. Головною прикметою був камуфляжний одяг синього кольору, тож інспектори відразу передали орієнтування іншім нарядам та почали відпрацьовувати територію. Через 10 хвилин поліцейські помітили, що на зупинці громадського транспорту по вулиці Погранична стоїть чоловік, за прикметами схожий на розшукуваного.

Під час спілкування з охоронцями порядку невідомий помітно нервував і всіляко намагався уникнути розпитувань, як з’ясувалося, недарма. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у 25 – річного місцевого мешканця в кишені мобільний телефон, схожий за описом на вкрадений.

10 – річний потерпілий відразу впізнав свою річ, тож правопорушника негайно затримали надягнувши йому кайданки. На місце інспектори викликали батьків хлопчика і слідчо-оперативну групу задля з’ясування всіх обставин події.

Патрульна поліція Миколаївської області

 Світлина від Патрульна поліція Миколаївської області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН