Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жінок Херсона вітають зі Святом весни

Всі чоловіки сьогодні кажуть приємні слова вітання своїм дружинам, матерям, бабусям, знайомим.

Приєднуються до вітань зі святом Весни і відомі херсонці.

Так Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної державної адміністрації написав у себе на Фейсбук сторінці:

–  Своєю підтримкою та вірою надихаєте нас на нові досягнення! Ви займаєте керівні посади та очолюєте важливі структури у різних галузях, працюєте на благо та розвиток не тільки нашої Херсонщини, а й всієї України! Ви стоїте на захисті наших кордонів, відважно відстоюєте незалежність держави на рівні з чоловіками та самовіддано допомагаєте військовим на фронті! Вам, витонченим і ніжним, під силу все! А у вашому чуйному серці немає місця байдужості – там лише любов і милосердя.

Ввтає жінок Херсонщини цього дня і Юрій Рожков, депутат Херсонської обласної ради, підприємець і голова громадської платформи “Добро переможе”:

– Дорогі, чарівні, милі Жінки! Від імені Громадської платформи “Добро переможе” та її лідера Юрія Рожкова вітаємо з Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Щиросердно зичимо Вам добра, тепла і любові в серцях!
Тривала співпраця на благо громади доводить, що наші жінки – найкращі! Любі наші, Ви – Трудівниці, Ви – Добродійки, Ви – Берегині, Ви – Мами. Для української жінки не буває чужої біди і чужих дітей. Це надихає на добрі справи, спонукає робити добро оточуючих. Ми дуже вдячні Вам за це! Цінуємо Вашу доброту і бажаємо завжди залишатися такими ж справжніми, турботливим і незамінними!
Зі святом Вас, наші прекрасні Жінки!
#Добро_переможе!
#З_8_Березня!

Хорошої кар’єри і гарного настрою у своїму привітанні бажає Олександр Олійник, голова Об’єднання організацій роботодвавців Херсонщини:

https://www.facebook.com/OliynykOlexandr/photos/a.321206348502687/337099270246728/?type=3&theater

Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради вирішив привітати жіноко віршованими рядками:

Здійснення мрій – саме це побажав жінкам херсонський підприємець і голова обласної організації політичної партії «Громадянська позиція» Валерій Синявський:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2463084753742580&set=a.640025856048488&type=3

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН