Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині “Вчитися ніколи не пізно”

Такий освітній проект для людей поважного віку, на прохання громади селища Антонівки, організував лідер Громадської платформи “Добро переможе” Юрій Рожков.

Базовий курс комп’ютерної грамотності і перший набір слухачів вже сформовано. Зараз триває набір ще двоє груп. Заняття проходять в Антонівській школі №18, у другу після навчання зміну. Дідусі і бабусі знайомляться із самим комп’ютером, клавіатурою та мишкою, вчаться компонувати документи у папки тощо.

“Не у всіх людей є можливість придбати комп’ютер, у когось діти за кордоном і не можуть допомогти батькам оволодіти технікою, щоб зручно листуватись чи розмовляти по скайпу, – розповідає лідер Громадської платформи “Добро переможе”, Юрій Рожков.

– Тому я запропонував ті комп’ютери, котрі нещодавно, у співпраці з міжнародними фондами, завіз сюди, укомплектувавши комп’ютерний клас для учнів, використовувати і для їх бабусь з дідусями. Будь-яка техніка з часом застаріває!

Тож, маємо якомога ефективніше її використовувати. Я вдячний директору школи Ганні Довгій за те, що люб’язно відгукнулась на прохання підкоригувати плани, адже школа – це осередок культури у селищі. Я дуже задоволений, що техніка працює для всіх! Ми гуртуємось і це – чудово! Разом зробимо більше для всієї громади!”

За матеріалами Громадської платформи Юрія Рожкова
“Добро переможе

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН